Home Ajankohtaista

Ajankohtaista

Roadshow ja noutovarastoon tutustuminen Vantaalla

17.05.2019

Orbis70 Roadshow

Tervetuloa tutustumaan 17.5.2019 Orbiksen uuteen noutovarastoon ja roadshow-autoon Vantaalla!

Aika: Perjantai 17.5.2019 klo 10.00-13.00

Paikka: Lastauslaituri, Taivaltie 5, 01610 Vantaa

HodariTule tutustumaan uuteen noutovarastoomme ja Orbiksen roadshow-näyttelyautoon.

Tarjoamme samalla maukkaan hodari-lounaan ja saat mukaasi alekupongin verkkokauppaamme Worbis.fi.

Nähdään Taivaltiellä!

Etkö pääse paikalle?

Roadshow-auto kiertää nyt Suomea ja voi pysähtyä teilläkin!

 

 

Kartta noutovarastolle

Taivaltie 5 ilmakuva

Hae samanlaista sisältöä: 

Orbis Oy:lle uudet tuotantotilat Viroon

08.05.2019

Orbis Oy on valmistanut jo 20 vuoden ajan asiakaskohtaisesti räätälöityjä tietoliikennekaapeleita ja -kokoonpanoja Virossa Sauen kaupungissa. Maaliskuussa 2019 allekirjoitettiin sopimus uuden kiinteistön rakentamisesta Orbiksen tuotannolle.

Orbis Saue uusi tehdas

Suomalainen perheyritys Orbis Oy täyttää tänä vuonna 70 vuotta. Yritys aloitti komponenttien maahantuonnin ohessa omien tuotteiden valmistamisen 1990-luvulla. Vuonna 1999 perustettiin Orbis Oy Eesti filiaal, jonne siirrettiin RF- ja valokuituvalmiskaapelien tuotanto sekä järjestelmäkokoonpanoa. Tänä päivänä Viron toimipiste valmistaa myös parikaapeliratkaisuja ja on Orbiksen oman tuotekehityksen perusta.

Tulevaisuudessa asiakasräätälöidyt ratkaisut nähdään entistä tärkeämmässä roolissa luomassa Orbikselle kilpailuetua. ”Haluamme kasvattaa oman tuotannon ja tuotekehityksen kautta valmistettavien ratkaisujen osuutta”, painottaa Jani Linna-Aro, Orbiksen toimitusjohtaja, ja jatkaa: ”Tämä investointi uusiin tuotantotiloihin tehostaa tuotantoprosessia sekä mahdollistaa suuremman tuotantovolyymin.”

Tehdaskiinteistön rakennuttaa Orbikselle Vintselle OÜ ja se tulee sijaitsemaan noin puolen kilometrin päässä nykyisestä osoitteesta. Uusien tilojen suunnittelussa huomioidaan esimerkiksi laajan tuoteportfolion vaatimat tilatarpeet sekä valokuitutuotteiden valmistamisessa kriittinen ympäristön puhtaus. Nyt 30 henkilöä työllistävän tehtaan johtaja Asko Kaldas kertoo: "Tuotannon saaminen yhteen kerrokseen tuo paljon parannuksia. Yhä monipuolisemman tuoteportfolion valmistaminen onnistuu jatkossa, kun pystymme esimerkiksi tekemään enemmän eri teknologioita yhdistäviä kokoonpanoja. "

Uuden tehdasrakennuksen odotetaan valmistuvan kesällä 2020.

Lisätietoja

Lisätietoja

Hae samanlaista sisältöä: 

Orbiksen Roadshow SLO:n toimipisteissä

04.04.2019

Orbis70 Roadshow SLO:n toimipisteissäTervetuloa kahville ja aamiassämpylälle!

Orbiksen Roadshow saapuu SLO:n myymälöihin. Autolla Orbiksen asiantuntijat antavat tuotetietoutta kiinteistöjen tiedonsiirron ja mobiiliverkon tuotteista. Näytillä on laaja valikoima tuotteita, joihin voit tutustua.

Nouda itsellesi Orbis 70v-yllätyslahja ja osallistu samalla arvontaan.

Nähdään autolla!

SLO logoKiertueen aikataulu

  • TI 23.4. klo 8-12 Vantaa,Tuupakka
  • KE 24.4. klo 8-12 Kotka
  • TO 25.4. klo 8-12 Lappeenranta
  • TI 4.6. klo 8-12 Tampere
  • KE 5.6. klo 8-12 Turku
  • TO 6.6. klo 8-12 Pori
  • PE 7.6. klo 8-12 Oulu

Lisätietoja

Lisätietoja

Orbiksen varasto muutti isompiin tiloihin

08.03.2019

Orbiksen varasto ja sen mukana noutomyymälä sijaitsevat 11.3.2019 alkaen suuremmissa tiloissa osoitteesessa Taivaltie 5, 01610 Vantaa. Uusi paikka sijaitsee Orbiksen toimistolta Vanha Kaarelantie 9:stä vajaan kilometrin päässä Hämeenlinnanväylän vieressä.

Lastauslaituri isoillekin rekoille

Sisäänkäynti uuteen varastoomme on Taivaltie 5:n rakennuksen pohjoispuolella, josta löytyy myös lastauslaituri isompia kuljetuksia varten.

Taivaltie 5 ilmakuva

Sisäänkäynti

Sisäänkäynti noutovarastolle sijaitsee pohjoispuolisen seinän keskellä ja siinä näet Orbiksen logon. Oven edessä on varattuna kaksi asiakaspysäköintipaikkaa.

Varasto on auki arkisin kello 8.00-16.00. 24/7 noutopiste -toimituksien hakuun lähetetään tarkemmat ohjeet tilauksen yhteydessä.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksista, toimituksista tai tuotteistamme, asiakaspalvelumme palvelee puhelinnumerossa 020 478 8600. Varastolla sinua palvelevat Ville Vento ja Jimi Tammelin.

Varaston tiimi

Hae samanlaista sisältöä: 

DCD Energy Smart 1-2.4.2019 Tukholma

26.02.2019

DCD Stockholm

Orbis Oy osallistuu Tukholma datakeskusseminaariin 1.-2.4.2019 Finnish Data Center Forumin järjestämällä yhteisellä näyttelyosastolla. Mukana samalla osastolla ovat myös AutoDC-hankeen kumppanit Granlund ja KWSet.

Tapahtuman sivu http://dcd.events/conferences/energy-smart

Lisätietoja

Lisätietoja

 

 

Hae samanlaista sisältöä: 

Pages