Home Käyttökohteet Elektroniikkateollisuus

Elektroniikkateollisuus

Työkalut elektroniikan testaamiseen ja mittaamiseen

Testaatko tuotekehityksessä tai tuotannossa, että käytettävät piirilevyt toimivat kuten pitääkin ja tiedonsiirto tapahtuu annetuilla kriteereillä? Orbis on tunnettu erittäin korkealaatuisten mittaus- ja testauskomponentien, RF-kaapeleiden sekä testifixtureiden ja -neulojen toimittaja.

Tiedonsiirtolaitteiden tuotekehityksessä ja tuotannon testauksessa käytettävillä testifixtureilla (test fixture) ja testineuloilla (testipiikit, test probes) tarkistetaan, että elektroniikkapiirilevyjen tiedonsiirto toimii annetuilla kriteereillä. Saksalaisen Ingunin valmistamien fixtureiden ja neulojen mittaustarkkuus ja paikannus saadaan toteutettua erittäin tarkasti.

Mittaus- ja testaussovelluksiin valikoimassamme on RF-komponentteja eri suorituskyky- ja hintaluokissa. Korkeaa teknistä tasoa olevat sveitsiläisen Huber+Suhnerin valmistamat komponentit ovat olleet Orbiksen edustuksessa vuosikymmeniä.

RF-kaapeleita on saatavissa runsaasti erilaisia sekä omassa tuotannossamme pystymme valmistamaan asiakaskohtaisesti räätälöityjä valmiskaapeleita myös piensarjoina.


Tuotteet


 


WorbisOrbiksen omasta verkkokauppa Worbiksesta löydät Ingunin testineulat ja hinnat välittömästi 24/7. Verkkokauppa toimittaa tilauksesi lähes poikkeuksetta vuorokauden sisällä. Worbiksen chat auttaa sinua arkisin heti kun tarvitset apua. Lisäksi myymälämme palvelee sinua arkisin klo 8-16.

Kysy lisää myyjiltämme!


 

Lisätietoja

Hae samanlaista sisältöä: