Home Yritys Yritys

Yritys

Orbis Oy on vuonna 1949 perustettu suomalainen tiedonsiirtotuotteiden toimittaja. Olemme erikoistuneet langattomien verkkojen RF-teknologiaan sekä valokuituteknologiaan. Oma tuotantomme täydentää maahantuotua valikoimaamme ja mahdollistaa asiakaskohtaiset tuotteet (esim. valmiskaapelit) sekä nopeat ja joustavat toimitukset.

Orbiksen tuotteita käytetään tiedonsiirtoverkkojen rakentamiseen kiinteistöjen sisäverkoissa, julkisten tilojen ja liikennevälineiden langattomissa yhteyksissä, teleoperaattorien kiinteissä ja mobiiliverkoissa, konesaleissa sekä teollisuudessa. Asiakkaitamme ovat mm. suurimmat suomalaiset teleoperaattorit.

Me ratkaisemme

Orbis Oy on rehellinen ja kokenut toimija, joka haluaa aina tarjota parhaan mahdollisen ratkaisun. Niin henkilökohtaista asiakaspalvelua kuin käytännön tekemistäkin ohjaa vastuullisuus ja luotettavuus – me pidämme mitä lupaamme. Tiedämme, että monialainen asiantuntijuus vaatii intohimoista omistautumista ja asiakkaan ympäristön sekä arjen ymmärrystä.

Tiedonsiirtokaapeiden valmistaminen asiakaskohtaisesti räätälöityinä on Orbiksen tuotannon erikoisosaamista. Tarkka käsityötaito ja tasainen laatu tekevät kaapeleistamme luotettuja osakomponentteja haastaviin sovelluksiin.

Meiltä hankittu toimii

Toimintavarmuus on elinehto ja siksi suhtautumisemme teknologiaa kohtaan on tinkimätön. Tuotekokonaisuuksien tulee olla paitsi saatavilla, mutta myös suorituskykyisiä ja asiakkaalle sopivia. Siksi pyrimme aktiivisesti kehittämään uusia innovatiivisia ratkaisuja ja helpottamaan asiakkaidemme arkea myös tulevaisuudessa.

Testaamme uudet ja valmistamamme tuotteet aina mittauslaitteilla. Tarvittaessa testautamme ne puolueettomalla taholla, jotta tuotteillemme saadaan vaaditut tekniset hyväksynnät. Tarkkailemme myös jo valikoimassa olevia tuotteita tasaisen laadun varmistamiseksi.

Meiltä löytyy

Orbikselta on saatavissa todella laaja tuotevalikoima, joka kattaa sekä analogisen että digitaalisen, langallisen että langattoman tiedon siirron kaikki tarvittavat komponentit. Ja mitä meillä ei ole, se etsitään kiertämällä maailmalla ja keskustelemalla eri valmistajien kanssa. Vuosikymmenten aikana kertynyt kokemus auttaa tavaran löytämisessä ja liikuttamisessa rajojen ylitse.

Kaikkea ei voi tietenkään saada heti hyllystä, mutta kuuntelemalla asiakkaitamme pidämme varastossamme yleisimmin käytettyjä asennustuotteita. Vantaalta tuotteet voidaan toimittaa nopeasti seuraavaksi päiväksi melkein kaikkialle Suomessa. Asiakkaat, joille noutovarastomme on matkan varrella, noutavat tuotteet keikalle lähtiessään.

Verkkokauppamme worbis.fi palvelee kellon ympäri.